Vi på Reklamhuset Gammelgården / Bosse Bergqvist

Bosse Bergqvist
Trycksaksrådgivare med snart 40 års erfarenhet av inom alla delar av ett tryckeri. Tidigare ägare och vd i Katarina Tryck AB, numera konsult och säljare på Åtta.45 Tryckeri AB i Järfälla. Lokalkontor på Reklamhuset Gammelgården i Norrtälje.
Bor på Svartnö nära Furusund.

Bakgrund:
KTH Arkitektur utbildning, kurser i kalkylering, tryckning och marknadsföring. Livets hårda skola genom ”trial and error” som huvudägare och VD i Katarina Tryck sedan 1981. I min position som säljare på Åtta.45 Tryckeri AB (sedan 2012) trycks allt i ett av Sveriges absolut bästa och noggrannaste tryckeriproduktion i både digital- och offsetpressar. Vi har även en stor displayavdelning för större utskrifter på olika material samt utställningsmaterial. Inga jobb eller kunder är för små för oss – eftersom vi har stor kapacitet blir inga jobb liggande utan kommer alltid fram i tid!

Några uppdragsgivare:
Hogrefe Psykologiförlaget, Masimo AB, Riksförbundet Attention, Folkets Bio AB, Norrtälje Bibliotek Förlag, Noble Entertainment, Folkvett, SPF Rurik, Fårö Hembygds-förening, Afrikagrupperna i Sverige. Rättighetsbyrån, Friskis & Svettis Riks, Skyddsvärnet i Stockholm och några hundra till.

Kontakt:
Hemsida: https://atta45.se/
Telefon: 070-644 15 74
E-post: bosse@katarinatryck.se