Reklamhuset Gammelgården - Kontakta oss

 

 

 

 

Johanna Schuster
Kommunikatör och livsdesigner
Wandering Living

 

Bakgrund:

Examen i kommunikation från Lunds Universitet. Har sedan 2007 arbetat med allt från idé och strategi till produktion och projektledning, bl. a för Rädda Barnen och IKEA Foundation, med fokus på CSR frågor.

2013 gjorde jag en stor livsomställning och valde att sätta livet före jobbet. Jag försörjer mig nu på att göra allt det jag älskar. Jag inreder, frilansar som kommunikatör (med fokus på att göra hemsidor till mindre företag med en liten budget) och skriver facklitteratur.

I april 2014 startade jag dessutom Wandering Living för att som coach och livsdesigner hjälpa fler människor se hur man kan kombinera intressen, kunskaper, talanger och erfarenheter för att försörja sig på det man älskar – utifrån hur man vill leva. Jag är utbildad i metoden “Life first work second approach to career planning” av Dr. Valerie Young i USA.

Övrigt: Har körkort i sax- och bomlift.

 

Några uppdragsgivare:

Ericsson, Fremantle Media (X-Factor), Rädda Barnen, Social Initiative, IKEA Foundation, Elits, Adolfsson & Partners, Warner Chappell Music, Daniella Gordon Psychotherapy & Music.

 

Kontakt:
Hemsida: www.wanderingliving.com
Telefon: 0768-45 32 42
E-post: johanna@wanderingliving.com