Reklamhuset Gammelgården - Kontakta oss

 

 

 

 

Bosse Bergqvist

Trycksaksrådgivare med mer än 30 års erfarenhet av inom alla delar av ett tryckeri. Tidigare ägare och vd i Katarina Tryck AB, numera konsult och säljare på Åtta.45 Tryckeri AB, i Ulriksdal. På torsdagar finns jag på Reklamhuset Gammelgården i Norrtälje.

 

Bakgrund:

KTH Arkitektur utbildning, kurser i kalkylering, tryckning och marknadsföring. Livets skola genom "trial and error" som huvudägare och VD i Katarina Tryck sedan 1981. I min nya position som säljare på Åtta.45 Tryckeri AB trycks allt i ett av Sveriges absolut bästa och noggrannaste tryckeriproduktion i både digital- och offsetpressar. Vi har även en displayavdelning för större utskrifter på olika material samt utställningsmaterial. Inga jobb eller kunder är för små för oss – eftersom vi har stor kapacitet blir inga jobb liggande utan kommer alltid fram i tid!

 

Några uppdragsgivare:

Hogrefe Psykologiförlaget, Folkets Bio, Noble Entertainment, Folkvett, SPF Rurik, Fårö Hembygdsförening, Afrikagrupperna i Sverige. RMD AB, Stockholms läns landsting, Rättighetsbyrån, Friskis & Svettis Riks, Skyddsvärnet i Stockholm, osv.

 

Kontakt:
Hemsida: www.katarinatryck.se och www.atta45.se

Telefon:  08-644 15 04
Mobil: 070-644 15 74

E-post: bosse@katarinatryck.se