Välkommen till HUBB Gammelgården

– en oas för nätverkare, frilansare och entreprenörer.

Välkommen att bli en del av HUBB Gammelgården. Här jobbar du i en kreativ och unik miljö i centrala Norrtälje, träffar kollegor, nätverkar, blir inspirerad – och inspirerar andra.

HUBB Gammelgården är en gemensam arbetsplats för nätverkare, frilansare och entreprenörer. Du hittar oss i ett charmigt, 200 år gammalt hus som ligger mellan Norrtälje busstation och Norrtäljes kommunhus. 100 meter från Norrtäljeån. 4 minuters promenad från Norrtälje busstation.

Eftersom vi ingår i Reklamhuset Gammelgården är ungefär hälften av medarbetarna i huset reklamkonsulter (art directors, grafiska designers, illustratörer, copywriters, fotografer, varumärkeskonsulter).

Men du behöver absolut inte jobba med reklam för att få trevliga arbetskamrater och en trivsam arbetsplats på HUBB Gammelgården.

Ta reda på mer om Reklamhuset Gammelgården, klicka här.

Hyr din plats på heltid, halvtid eller per dag – perfekt även för dig som pendlar.

Ladda hem Pdf:er med kontaktuppgifter och erbjudanden genom att klicka på Mini, Medi och Maxi här uppe till höger.

Hubb (från engelskans hub, ”hjulnav”), är den centrala platsen i ett nätverk. En professionell hubb är en gemensam arbetsplats där exempelvis frilansare och entreprenörer på ett enkelt och smidigt sätt kan träffas, arbeta, nätverka och inspirera varandra professionellt.